A little bit of too much, I would say.

Ja, jag säger då det. Saker och ting kan förändras, det kan det. Fullspäckad förmiddag som blir ej fullspäckad förmiddag blir ytterst fullspäckad förmiddag och slutar med en dag som går helt upp i rök. Jag har suttit i telefon i två timmar för att finna lösning på resan till Monaco med mina kära tavlor. Det är inte enkelt, det är det inte.
Flyg går helt bort, så är det bara. Det finns inget flygbolag i världen som vill garantera att planet inte råkar köra över min låda med inpackade tavlor. Jag vill ha den garantin. Sen att ingen vill stå ansvarig för eventuell överkörning, det spelar ju faktiskt ingen roll. Överkörda tavlor är överkörda tavlor vare sig någon tar på sig ansvaret eller inte. Och överkörda tavlor är min död, vem som än ansvarar för det. Och dö vill jag då absolut inte!

Att risken är liten för att tavlorna ska köras över? Tja, risken att tavlorna råkar illa ut på ett sätt som leder till min död är tillräckligt stor för att flyg ska gå bort. Så.

Att skicka tavlorna då? Åka tåg? Bil? Och hade inte jag ungefär samma diskussion i samma blogg förra våren? Jo. Det är ju ett helvete att frakta tavlor.

Trött tjej & fotogenisk hund.