And now the orchestra begins to make a sound

I baksätet på vägen hem. Jag sa ”jag vill göra det igen”.

Jag vill göra det igen och igen. Det här var det bästa jag gjort”.
För jag gjorde någonting som fick hjärtat att bulta. Jag hittade min scen, fann mitt kall och kände en sådan harmoni i kroppen som jag insåg att just jag inte kommer finna någon annanstans. Min scen är den här. Mitt kall min konst. 

Jag vill tala om att jag är tacksam. För att jag vet vad jag vill göra, för att jag får lov att göra det. För att jag får lov att stiga upp på min scen och dela med mig av vad som är så viktigt för mig. För människorna jag träffar där som säger ”det exploderar inom mig”. För alla dem jag lyckas nå och kan dela allt det här med.

Och jag säger det igen. ”Jag vill göra det igen, igen och igen. Det här är det bästa jag har gjort”.

Anna Engebrethsen Gallery Quirinus