Barcelona!

Jag satt och väntade på att få de goda nyheterna bekräftade. Ungefär 3 gånger vill jag få det svart på vitt, det är så svårt att tro på allt det där galna annars. Jag lever i det nu, ena stunden vet jag ingenting, målar för någonting som kanske inträffar någon gång. Målar för att det värker av alla färger och linjer som bara måste ut nu. Sen ramlar det in ett mail och plötsligt har jag nya utställningar framför mig. Snabba bud, tvära kast. Allt rör sig och det var ju precis så jag ville ha det.
Så. 1-15 oktober ställer jag ut på Art Gallery ADA i Barcelona! Jag dansar runt i lägenheten tillsammans med alla färger som virvlar runt i en vals som jag aldrig lärt mig. Glad, exalterad, sprallig, upprymd.. det är bara förnamn till alla de där överväldigande känslor som trängs om platsen inuti. 

I was waiting for a confirmation on some good news I received some days ago. While I was waiting I got some other great news – Oct 1-15 I will participate in a group exhibition in Art Gallery ADA in Barcelona! Excited? Oh my..