Basko.

En av de största händelserna det här året handlar om Basko Believes. Min bättre hälft och främsta inspirationskälla. Det är en stolt flickvän och konstnär som fått vara med i något så stort som skapandet av ett album. 

Och det har varit en fantastisk resa! Som konstnär har processen varit magisk. I varje ton, i varje musikaliskt sökande, i var tanke och i hans helhjärtade engagemang har han målat platser och väsen som jag nog inte kunnat frammana på egen hand. Han har skapat mästerverk under hela resans gång. Jag kommer alltid minnas det här albumet. Hur djupt vi gick för skapandet. Hur långt vi åkte. Hur många timmar vi satt i köket för att hitta det där. Hur vi vred och vände på varje ord, hur han aldrig nöjde sig förrän vi landade rätt. Hur viktig konsten och ärligheten var. 

Tack för att jag fått vara med i skapandet av ett konstverk där inga kompromisser varit tillåtna och där vår vision varit det viktigaste hela vägen. Tack för att jag fick förtroendet att skapa bilder till din musik. Det har varit en helt fantastisk upplevelse! Och än är det inte slut, i april går skapandet över i leverans!