Du ringer sent.

Anna Engebrethsen the garden art work

2014 serverar årets sista dag. Det blev många utställningar, det här året med. Pisa, New York, Dubai, London. I Varberg i våras, mitt emellan Paris och turné med Basko, förstod jag allvaret i att ge konsten tid. Jag kan stressa med allt runt omkring, men aldrig med konsten. Nu skulle jag backa några steg, lovade jag. Lämna scenen ett slag för att ägna mig åt den nya kollektionen jag då sökte efter. Sagt och gjort, tavlorna åkte jorden runt istället. 

2015, du kommer bli ett år att minnas. Jag vet det, för vi har skrivit mallen och jag har läst manualen. Ett intensivt 2014 lämnar över till ett antagligen ännu intensivare 2015. Konsten kommer att få ett nytt rum. Jag tackar nej till utställningar och väljer ut de jag inte kan motstå. Ger konsten fria händer att skapa det som behöver skapas. Det kommer vara viktiga dagar, de 365 vi har framför oss, och jag ser mycket fram emot dem. Vi går mot något väldigt stort och jag är mer än redo.

Tack 2014 och välkommen 2015!