Hemsidan (och en utställning!)

Åh, nu är allt i sin ordning. I mitt huvud, framförallt. Nu vet jag hur jag raderar min hemsida men jag vet också hur jag inte gör det. Sen finns det säkerligen fler sätt att sabotera men jag tänker åtminstone hålla mig ifrån de sätt jag provat på.

 
Och ja, nu finns det kontaktuppgifter, länk till facebook och annat som jag hade missat sist. Och jag har såpass bra koll nu att jag kan pilla med designen hur mycket (nåja) som jag vill. Det känns bra! Ett galleri för mina tavlor i tusch saknas men det ska göras så snart jag hinner med det. Ingen alldeles brådska med den saken, prio 1 för kommande dagar är inramning, julpynt, jobb, matlagning och vila. Och just det ja, sätta upp en ny utställning! På lördag och nästkommande lördag håller vi en konst- och tomteutställning på Delta Antik! En stor samling av äldre Heissner-tomtar visas och såklart en del utav mina målningar. Och så glögg och pepparkakor på det, hur bra som helst ju!