Inför våren 2013..

Monaco och Louvren är alldeles för stort. Det bara är så. När jag berättar om det blir jag så överväldigad att jag börjar svamla. När jag inte pratar om det för jag undan det till någon liten ask fylld med fantasier och drömmar, där jag låter det vara så. Drömmar. Fantasier. Det är alldeles för stort för att jag ska kunna veta hur jag ska förhålla mig till det.

12 tavlor ska jag göra för utställningarna. 6 för varje. Jag målar dem för något suddigt där i slutet på våren 2013. Jag kan inte föreställa mig mina harar hänga på Louvrens mäktiga väggar. Det finns bara inte i min värld. 

Och för att kunna måla överhuvudtaget så ser jag bara till bilderna i huvudet, till känslorna, färgerna. Till den här dagen.

Annat blir det nog i vår, när det börjar närma sig ordentligt. Jag är redan nervös..

Ny hare gör sig redo för Art Monaco 2013