Monday.

Det är lite som att trycka på paus eller att delta i två olika världar, det här med att ha två jobb. Två liv fast ändå ett och samma. Stimulerande och perfekt, ändå.

Jag finner väldigt mycket inspiration i mitt andra jobb. Att lämna mitt eget, ja, att trycka på paus från det som är mitt och att lägga allt mitt fokus på något helt annat. Det gör för inspirationen vad sömn gör för kropp och psyke. Jag laddar mina batterier genom att komma ifrån.

Livet spinner på otroligt fort just nu. Jag har en lång att-göra-lista som fylls på något oftare än vad jag hinner stryka över saker jag gjort. Plötsligt driver jag ett företag bredvid min fast-anställning.
Jag önskar att jag varit mer uppmärksam under lektionerna som behandlat eget företagande. Om vi ens hade några sådana. Jag är ett stort frågetecken så fort jag tänker på det. Jag tror att min hjärna valde bana vid något avgörande tillfälle i livet och stängde ner allt som inte handlade om färg. Och i mitt sinne har inga sifferkombinationer eller matematiska frågeställningar några färger. Det är bara.. blankt.

Det känns ändå väldigt bra. Så är det ju. Livet.

brunblå fågel stämpel