Our last day

Vi är inne på vår sista dag här och förbereder oss så gott det går för en lång, opålitlig och kämpig resa hem. Får vi ingen ersättning eller kompensation av Norwegian för den fula blåsningen av våra flygbiljetter så var det sista gången vi reste med dem, vilket är så synd! Norwegian har vi varit så nöjda med tidigare och med alla resor som väntar framöver så känns det tråkigt att stå utan ett givet bolag att använda sig av. Just nu är jag glad om vi bara kommer hem med alla ben och psyke i behåll, men när vi väl landat och tagit oss ur vår jetlag så tänker jag kämpa för vår rätt.

Tavlorna stannar kvar på Gallery 69 till sista juli innan de packas ner och skeppas hem. Det är en riktigt fin utställning och jag är glad att jag fick möjlighet att ställa ut här. Nu längtar jag hem till tystnaden och min ateljé, det finns mycket som ska upp på dukarna nu!

Tribeca Gallery 69 New York