Paris, Paris, Paris..

En vecka kvar innan jag är tillbaka i bullriga, stökiga och underbara Paris. Som jag längtar! Jag längtar efter staden, stöket, dofterna, fasaderna. Jag längtar efter att få visa upp mitt Paris för mitt sällskap, längtar efter vinet, ostarna, språket, kaoset, människorna. Jag längtar efter favorit-caféerna, maten, parkerna och konsten. Det ska bli underbart att få komma tillbaka igen!
Jag har hyrt en lägenhet som ska rymma de flesta i vårt sällskap, så vi bor efter samma koncept som i Monaco. Billigare än hotell, smidigt, roligt och enkelt!

Idag sitter jag och målar det sista på tavlorna. De behöver de sista dagarna till att torka ordentligt, så det är lite bråttom men under kontroll.
Att de ska hänga på Louvren om drygt en vecka är, och kommer nog förbli, helt omöjligt att ta in. Louvren.. I mitt Paris. Nej, det är en dröm för stor för att någonsin ha fått min uppmärksamhet. För stor för att våga drömma om. Det är helt.. obegripligt.