The great journey

Nu är jag hemma efter mitt sista jobb-pass för ett par veckor framöver. Nu blir det jobb utomlands istället!
Tavlorna för Gallery Quirinus är packade och redo att skickas iväg tillsammans med visitkort, etiketter och informationsblad. Tävlingsutställningen kommer att pågå i en vecka och den som vill kommer att kunna se alla tavlor både i galleriet i Köping, på Gallery Quirinus hemsida och på facebook. Tillgängligt för de allra flesta alltså! Den konstnär som fått flest röster efter veckan vinner en soloutställning på galleriet någon gång under 2014. Kul!

Så medan de tavlorna reser till Köping beger jag mig till Paris tillsammans med 6 andra konstverk. Den 7 juni är det dags för vernissage på Louvren, följt av två dagars utställning i Louvrens mäktiga salar. Knasigt, spännande, nervöst, roligt (underdrift!), märkligt och alldeles, alldeles underbart!

Och istället för att ta flyget tillbaka till Sverige efter en vecka i Paris flyger jag och min kompanjon och bättre hälft vidare till USA och Texas! Basko Believes ska spela in sin nya platta och vi ska påbörja vårt spännande samarbete! Tankarna, planerna och skisserna är många och stora, vi får se vilka vi ror i hamn i slutet på vår resa.


”I Saw A Throbbing Heart” 90×30, On it’s way to the Louvre..!