Vernissage at Galerie Thuillier, Paris

anna engebrethsen art galerie thuillier exhibition vernissage galerie thuillier paris anna engebrethsen galerie thuillier vernissage paris anna engebrethsen vernissage galerie thuillier marais anna engebrethsen

Jag är så hjärtligt glad och tacksam för att vernissaget på Galerie Thuillier i mina drömmars stad Paris blev så fantastiskt fint. För att galleriet fylldes med så många glada och intresserade människor, för att det fördes så många samtal på alla möjliga språk under kvällen och för att min konst väckte känslor hos besökarna. För att det till och med låg en röd matta utrullad framför entrén. Och att det just dessa dagar var varmt som en sommardag så att vi kunde dricka kaffe i bara armar på Place Dauphine, skåla i vitt vin framför galleriet när mörkret lagt sig och sedan stappla hem i höga skor med uppknäppt jacka. 

För att just den här utställningen blev i Paris. I mitt viktiga, fina och underbara Paris. Jag är på riktigt så innerligt glad för att det blev så fint. Så tacksam och så full av kärlek!