Wolves.

Det är så himla svårt att sätta ord på tillvaron just nu, utan att låta för uppspelt, för glad, för lycklig och tacksam och allt vad jag är. Ska jag skriva något kan jag liksom inte undgå att nämna allt det där euforiska och sprudlande, och någonstans i bakhuvudet tänker jag att det uppfattas som något jobbigt och lite irriterande. Men! Om det finns onödiga ting i världen (det finns det) så är ju ett av dem att hålla inne på glädje, lycka, energi och andra positiva adjektiv. 
Så, nu vill jag berätta om något som för mig verkligen är kul, nämligen skapandet av Basko Believes nya video! 3 roliga stolpskott körde till en nergången gammal lada från 1888 och lyckades, helt fria från påtryckningar eller pekpinnar, att skådespela, filma och få ihop en helt fungerande och snygg video. Jag är så impad av dessa tre som varken har agerat skådespelare, filmare eller regissörer någonsin tidigare.

Och jag säger som inför utställningen på Louvren, hur det än går och hur det än blir med allt som kan bli, så har vi fått göra och uppleva något stort. För det tycker jag att det är. Den här ihopslagningen av konsten och musiken är stor. För oss.

Och när vi är gamla kan vi trycka på play, peka, minnas och stolt berätta för våra barnbarn om hur farmor och farfar lekte i en lada i minusgrader.

_50B8981

Fotograf: Moa Pettersson