Att vara eller inte vara, en litografi

Efter grundlig efterforskning kring Litografiernas varande tillsammans med min far kan vi nu konstatera att nej, det är inga litografier jag har att vänta. Däremot Prints/större kort utav en av mina ugglor. Duger gott och väl för mig! För er med, hoppas jag. De kommer att vara till försäljning (liksom alla andra verk) med start 9 november.


Ja, helt enkelt dagen för mitt Vernissage på Gallery Quirinus i Köping! Det närmar sig med stormsteg nu och jag ser så otroligt mycket fram emot den här utställningen. Jag kommer att visa er mina harar och rovfåglar, men också många nya verk med bland annat ugglor och rådjur. Och så även mina mindre tavlor där jag använt tusch. Helt annat än oljemålning, både till teknik och utformning men fortfarande med mina djurmotiv. Ja, jag tror det kommer bli riktigt bra mot svarta väggar!


Jag hoppas vi ses där! Kartan visar närhet till Stockholm så – Stockholmsvänner, kom och mingla och kramas med mig under vernissagehelgen!